KRC Genk en Zulte Waregem spelen gelijk in doelpuntenrijke oefenpot

15 juli 2023 om 15:10

KRC Genk en Zulte Waregem hebben 3-3 gelijkgespeeld in een oefenwedstrijd. Er werd vier keer dertig minuten gespeeld.

Alieu Fadera maakte de overstap van Zulte naar KRC Genk en de Gambiaan was een constante dreiging. Federa zorgde ook voor het openingsdoelpunt. Vervolgens was het Zulte Waregem dat op gelijke hoogte kwam dankzij Ndour. Ait El Hadj zorgde voor de nieuwe voorsprong, maar weer was het Ndour die gelijk kon maken: 2-2.

Dan kwamen 22 nieuwe spelers het veld op. Zulte Waregem kwam op voorsprong dankzij Demba. Tolu Arokodare zorgde uiteindelijk voor de 3-3 eindstand.

GENK: Penders - Muñoz, McKenzie, Sadick, Kayembe - Hrosovsky, Heynen, Aït El Hadj - Paintsil, Fadera, Sor.

Tweede helft: Leysen - Carstensen, Ouattara, Kongolo, Precado - Castro (91' El Khannous), Galarza, Trésor - Bonsu Baah, Tolu, Oyen.

ZULTE WAREGEM: Bostyn - Tambedou, Derijck, Willen - El Boutaibe, Vormer, Sergeant, Rommens, De Buyser - Vossen, Ndour.

Tweede helft: Van der Gouw - Capelle, Labie, Lopez - Harinck, Brüls, Sissako, Demba, Demuynck - Braem, Gano.

DOELPUNTEN: 17' Fadera (1-0), 55' Ndour (1-1), 56' Aït El Hadj (2-1), 59' Ndour (2-2), 69' Demba (2-3), 109' Tolu (3-3).