Scott aast op speelminuten bij Antwerp: "Anders moet ik misschien elders kijken"

9 juli 2023 om 12:30

Royal Atwerp FC trok afgelopen zomer Christopher Scott aan die met grote verwachtingen werd aangetrokken. Het voormalig talent van Bayern München wist echter niet door te breken, al blijft hij strijdvaardig.

Scott speelde uiteindelijk wel dertig partijen voor Antwerp, maar dat waren veelal korte invalbeurten. In totaal speelde hij 411 minuten voor The Great Old. Niet bijster veel dus. "Uiteraard had ik op meer gehoopt, maar soms moet je geduld hebben", zegt Scott bij Transfermarkt.

Een doorbraak bij Antwerp wil hij dus nog niet opgeven. Voor hem zit een zomertransfer er dan ook nog niet in. "Ik hoop in mijn tweede seizoen om een stuk meer te spelen", geeft de aanvallende middenvelder aan. "Als dat niet lukt, dan moet ik misschien elders kijken. Maar mijn prioriteit is Antwerp, want ik wil hier slagen."

Al beseft hij ook dat het nu echt wel van moeten is. Krijgt hij geen speelminuten, wil hij wel uitkijken naar een nieuwe uitdaging. "Met Antwerp spelen in de Champions League is mijn plan A Maar ik wil een transfer niet helemaal uitsluiten. Je moet altijd een plan hebben B achter de hand hebben", besluit hij.