'Inter bereikt doorbraak in dossier-Lukaku'

‘Bod van Inter op Lukaku geweigerd, Chelsea wil minstens 45 miljoen euro’

8 juli 2023 om 15:10
Laatste update: 8 juli 2023 om 15:10

Het ziet er dan toch naar uit dat de toekomst van Romelu Lukaku bij Internazionale ligt. De Italiaanse topclub onderhandelt al enige tijd met Chelsea FC, nog steeds de moederclub van de Rode Duivel. Nu zou er een doorbraak bereikt zijn.

Volgens La Gazzetta dello Sport beweegt alles stilaan in de goede richting in de gesprekken tussen Chelsea en Inter. Lukaku zou liefst van al een vervolg zien aan zijn periode in Milaan, maar ditmaal kan het niet meer om een uitleenbeurt gaan. The Blues willen namelijk enkel verkopen. In eerste instantie hadden ze een transfersom van 40 miljoen euro op zijn hoofd geplakt, een bedrag dat Inter weigerde op te hoesten.

Vrijdag vonden echter nieuwe gesprekken plaats en daarin heeft Chelsea water bij de wijn gedaan. Voor 30 miljoen euro zou de deal rond moeten geraken. Dat ziet Inter wél zitten om te betalen. Een verlengd verblijf op Stamford Bridge is hoe dan ook niet meer aan de orde, aangezien Lukaku zelfs niet mee mocht op zomerkamp. Simone Inzaghi hoopt hem volgend weekend te mogen verwelkomen bij zijn spelersgroep.

Update: Volgens The Athletic heeft Chelsea het bod van Inter op Romelu Lukaku geweigerd. Chelsea zou minstens 45 miljoen euro willen.