'Tottenham Hotspur zet alle zeilen bij en biedt Kane monsterdeal om hem te houden'

'Spurs wil tweede bod van Bayern voor zijn en biedt Kane riante verlenging aan'

5 juli 2023 om 21:47

Tottenham Hotspur gaat er alles aan doen om Harry Kane deze zomer niet naar Bayern München te laten vertrekken. Volgens The Guardian heeft directeur Daniel Levy een nieuw contract aangeboden voor de Engelse spits, waarbij zijn salaris fiks zal stijgen.

Kane krijgt op dit moment ongeveer 230.000 euro per week, maar als het aan de Spurs ligt komt daar nog wat bij als hij zich langer aan de club wil verbinden. De spits heeft zelf alleen geen haast en wacht rustig af waar Bayern München mee zal komen. Kane zou in het geheim al een gesprek met coach Thomas Tuchel hebben gehad en de Engelsman staat zelf ook niet onwelwillend tegenover een transfer naar de Duitse topclub.

Het eerste bod van Bayern was een transfersom van zeventig miljoen euro, maar Tottenham Hotspur wil Kane sowieso niet voor onder de honderd miljoen euro verkopen. Voorzitter Levy denkt sowieso niet aan een verkoop van Kane en zou ook boos zijn vanwege de werkwijze van Bayern. Hij vindt het niet kunnen dat de Duitse club in het geheim zou af hebben gesproken met zijn spits.