'Man United grijpt mogelijk mis, kapers op de kust voor Onana vanuit Saudi-Arabië'

'Man United grijpt mogelijk mis, kapers op de kust voor Onana vanuit Saudi-Arabië'

4 juli 2023 om 09:00

De toekomst van Andre Onana ligt mogelijk niet bij Manchester United, maar in Saudi-Arabië. Al Nassr, de club van Cristiano Ronaldo en Marcelo Brozovic, heeft de doelman van Internazionale een mega-aanbieding gedaan.

Met dat nieuws komt CBS Sports op de proppen. Onana (27) maakte afgelopen seizoen veel indruk bij Inter en kan, nu de Champions League-finalist geld nodig heeft, voor een hoog bedrag worden verkocht. De belangstelling van Manchester United en manager Erik ten Hag is bekend, maar Al Nassr mengt zich inmiddels ook in de transferstrijd.

De Saudische topclub zou een 'prioriteit' hebben gemaakt van Onana's komst, omdat doelman David Ospina door een blessure een groot deel van het komende seizoen gaat missen. Ook David de Gea werd al eens in verband gebracht met Al Nassr. Het contract van de Spaanse doelman bij Manchester United is afgelopen, al lopen er nog gesprekken.

Onana, die 50 tot 60 miljoen moest kosten, zou De Gea juist weer kunnen vervangen op Old Trafford, evenals Feyenoord-doelman Justin Bijlow. De transfer van Hakim Ziyech naar Al Nassr lijkt geen doorgang meer te vinden.