Verbruggen na transfer

Verbruggen na transfer: “Dat die droom uitkomt heb ik te danken aan Anderlecht”

3 juli 2023 om 14:40

Bart Verbruggen heeft officieel zijn overstap gemaakt van RSC Anderlecht naar . De 20-jarige doelman reageert zeer content op de overtap die al een tijdje in de lucht hing. Verbruggen uit zich zeer dankbaar voor zijn tijd bij Anderlecht.

Verbruggen is zeer dankbaar richting Anderlecht voor de drie jaar waarin hij onderdeel van de club was. “Ik heb hier werkelijk drie fantastische jaren gekend. Ik heb prachtige mensen leren kennen in een warme omgeving en ik ben altijd trots geweest om onderdeel te zijn van RSC Anderlecht. Deze club heeft mij het platform geboden om mij te ontwikkelen waardoor ik nu deze overstap kan maken”, deelt Verbruggen via de officiële kanalen van Anderlecht.

Volgens Verbruggen is de overstap naar de Premier League een kinderdroom die werkelijkheid wordt. In de Premier League spelen is altijd al een kinderdroom geweest. Dat die droom nu uitkomt, heb ik ook te danken aan de club. Ik wil alle fans en iedereen binnen de club oprecht bedanken en wens jullie allemaal veel succes in de toekomst”, besluit een dankbare Verbruggen.