Mintjens reageert op Antwerp: “Ze hebben de deur gesloten voor overleg”

Mintjens reageert op Antwerp: “Ze hebben de deur gesloten voor overleg”

1 juli 2023 om 14:02

Royal Antwerp FC haalde flink uit naar Tania Mintjens inzake het stadiondossier van Royal Antwerp FC. De zaakwaarnemer van Mintjens, Francis Vanderhoydonck, reageerde tegenover Het Nieuwsblad.

In het kamp van Mintjes reageren ze verbaasd. “De deur bleef openstaan voor overleg, maar met dit communiqué heeft Antwerp ze gesloten. Proberen ze op deze manier de zwartepiet in het kamp van mevrouw Mintjens te steken? Ik weet niet wat het opzet van de club is.”

De handschoenen gaan aan en het gevecht lijkt publiek te gaan worden. “Maar als ze de discussie publiekelijk willen voeren, dan gaan wij die niet uit de weg. Wij hebben er geen probleem mee om transparant te zijn en de communicatie, met nodige documenten, indien nodig, op tafel te leggen. Dan zal blijken wie redelijk of onredelijk is.”

Ondanks gesprekken kwamen beide partijen niet dichter bij elkaar. “Het enige punt waarmee Antwerp akkoord ging is het eerste: een nieuwe erfpachtovereenkomst met een looptijd van 99 jaar. Met de resterende zes punten, ook het gratis karakter van het gebruik van de grond, ging de club niet akkoord. Dan kan je stellen dat ze het voorstel ten gronde afwijzen.”