Reacties op mail Antwerp zijn allerminst mild: 'Schoftenstreek van Gheysens'

Reacties op mail Antwerp zijn allerminst mild: 'Schoftenstreek van Gheysens'

1 juli 2023 om 12:26
Laatste update: 1 juli 2023 om 12:52

Er hangt wel al langer dan vandaag een gespannen sfeertje rond het stadion dossier van Antwerp. De Bosuil heeft een opknapbeurt nodig, maar een aangaande vete tussen de club en Tania Mintjens steekt tot nog toe een stok voor deze plannen. Uiteindelijk schreef Antwerp een mail. De reacties hierop zijn verdeeld en soms niet echt mild. 

Voorzitter Paul Gheysens haalde na de titelviering nog eens uit naar Mintjens: “Deze dame en haar entourage stellen telkens weer bijkomende vragen en nieuwe eisen die onredelijk en bijgevolg onaanvaardbaar zijn. De club en andere stakeholders hebben het gevoel dat ze aan het lijntje worden gehouden”, klonk het toen. Ondertussen heeft Antwerp op zaterdag een mail rondgestuurd. Op Het Nieuwsblad valt de hele brief te lezen. We halen er enkel de belangrijkste passages voor u uit.

‘Hoewel we in de media lezen dat een enkelinge ‘het beste voorheeft’ met de club, dat ze ‘Antwerpfan’ is en dat ze ‘wil dat het stadion kan worden afgebouwd’, blijkt de realiteit enigszins anders. Deze dame en haar entourage stellen telkens weer bijkomende vragen en nieuwe eisen die onredelijk en bijgevolg onaanvaardbaar zijn. De club en andere stakeholders hebben het gevoel dat ze aan het lijntje worden gehouden’, lezen we in de brief. 

‘Het stadiondossier zit muurvast, een oplossing is niet in zicht. De club maakt zich zorgen, de hele situatie weegt op de club. De huidige impasse legt een grote hypotheek op de toekomst van RAFC. Die staat op het spel. In plaats van stappen vooruit te zetten, dreigt de club te stagneren’, klinkt het verder in de mail. 

Op Twitter duurde het niet lang vooraleer de meningen de wereld werden ingestuurd. Een aantal Tweets bleken allerminst mild te zijn voor Gheysens en co.