Opvallend: 'Transfer van Ziyech naar Al Nassr is definitief afgeketst'

Opvallend: 'Transfer van Ziyech naar Al Nassr is definitief afgeketst'

30 juni 2023 om 23:13

De transfer van Hakim Ziyech naar Al Nassr is definitief geklapt. In de afrondende fase deden zich een aantal complicatoes voor op contractueel gebied, waardoor de Marokkaan voor de tweede keer dit jaar zijn overstap niet door ziet gaan. 

Dat meldt Sky Sports vrijdagavond. In januari was Ziyech al akkoord met Paris Saint-Germain, echter slaagde Chelsea er niet in om de nodige papieren door te sturen naar de Franse topclub.

Ziyech kon bij de Al Nassr zo'n tien miljoen euro netto per jaar verdienen, echter gaat dat niet meer door. Eerder meldden verschillende media dat de voormalig Ajacied niet door de medische keuring was gekomen, echter sprak Izem Anass dat tegen. Beide partijen zouden volgens de journalist een meningsverschil over bepaalde voorwaarden in het contract hebben.

Ben Jacobs, journalist van CBS Sports, spreekt Anass juist tegen. Volgens hem onderging Ziyech vandaag de medische keuring in Madrid en waren er complicaties met de knie en heup van de middenvelder annex aanvaller. Hierdoor werd zijn eerder aangeboden loon met zo'n 40% omlaag. Collega James Benge meldt vervolgens dat Ziyech nog altijd de transfer wil maken.