Van Bommel: “Ben in gesprek gegaan met Antwerp"

Van Bommel over toekomst en transfers: “Ben in gesprek gegaan met Antwerp"

28 juni 2023 om 18:12

Antwerp en Mark van Bommel haalden afgelopen seizoen na 66 jaar wachten nog eens de titel binnen. De club hoopt ongetwijfeld de lijn door te trekken naar het komende seizoen. Daarvoor zal ook deze zomermercato van cruciaal belang zijn. 

Dat feit beseft ook Van Bommel. De Nederlander geeft verder aan dat hij een aantal versterkingen hoopt te zien bij Antwerp. "We kunnen wat schuiven om Pacho te vervangen, maar ik verwacht links en rechts nog wel versterkingen”, aldus Van Bommel.

“Pacho heeft een fantastische ontwikkeling doorgemaakt bij ons en ik verwacht de komende jaren nog wel uitgaande toptransfers. Keita? Ik wil hem wel. Net zoals Stengs. Ik wil hem en de club ook. Maar dan moeten alle partijen eruit komen. Ik hoop zo snel mogelijk."

De T1 van Antwerp geeft alvast aan dat ook hij verwacht te blijven bij de club. Dat vertelt de Nederlandse coach op de persconferentie. “Ik ben in gesprek met het bestuur en dat wil zeggen dat de intentie er langs beide kanten is om door te gaan", klinkt het bij Van Bommel, geciteerd door Het Nieuwsblad.

"Als je een jaar teruggaat waren er achttien clubs en hoeveel coaches zijn er nu nog?”, nuanceert Van Bommel meteen. Ook de Nederlander spreekt dus met twee woorden over zijn toekomst.