Kampioen Antwerp lokt volk én Ilenikhena op training

Antwerp lokt veel volk op open training, fans zien Ilenikhena aanschuiven

28 juni 2023 om 12:48

Na een droomseizoen zonder weerga is Royal Antwerp FC er opnieuw in gevlogen. De beker- én titelkampioen hield woensdagvoormiddag een open training. Daar kwamen honderden supporters op af, net als George Ilenikhena. De zestienjarige aanvaller moet de volgende zomertransfer worden.

Het viel te verwachten dat de eerste (open) oefenstonde van het kersverse seizoen veel kijklustigen naar de Bosuil zou lokken. Bij opkomst op het oefenterrein trakteerden zij hun helden nog eens op een daverend applaus, zag Het Laatste NieuwsIn totaal zouden er zeker enkele honderden fans opgedaagd zijn. Zo verliep de training in een ontspannen sfeer.

Grote namen als Toby Alderweireld, Jean Butez en Vincent Janssen tekenden meteen present. Opvallend: ook transferdoelwit Ilenikhena trainde al mee. De overgang van de Franse Nigeriaan is nochtans nog niet volledig afgerond. Het doet wel vermoeden dat witte rook erg nabij is. Ilenikhena is pas zestien, maar liet al van zich spreken bij Amiens SC. Antwerp zou zo' zes miljoen euro voor hem betalen.