Eerste contact tussen PSV en Lang gelegd

Het is PSV menens om Lang: 'Eerste contacten met Club-aanvaller zijn gelegd'

15 juni 2023 om 16:48
Laatste update: 15 juni 2023 om 16:55

PSV houdt Noa Lang nadrukkelijk in de gaten. Dat meldt zowel het Eindhovens Dagblad als Voetbal International. De eerste contacten tussen de club en de 23-jarige aanvaller van Club Brugge zijn inmiddels ook al gelegd. 

Lang, die woensdagavond nog scoorde voor Nederland in het duel met Kroatië, geniet momenteel interesse van meerdere clubs. De dribbelaar lijkt uitgekeken op Club Brugge en staat welwillend tegenover een terugkeer naar Nederland, zo liet hij onlangs weten in de Ziggo-podcasat Kick 'T. Zaakwaarnemer Ali Dursun wil momenteel nog niks bevestigen noch ontkennen, meldt het ED. 

'De verwachting is dat er op korte termijn duidelijkheid komt over de haalbaarheid van de transfer', vult VI aan, dat verder geen melding doet over een het bedrag dat Lang moet kosten. 

Lang maakte in 2020 op huurbasis de overstap van Ajax naar Club Brugge. Een jaar later maakte hij definitief de overstap. Afgelopen seizoen was hij in 40 competitieduels goed voor negen doelpunten en vijf assists. Dat hij geregeld kop van Jut is in ons land, lijkt een factor om het voor bekeken te houden bij Club.