'Van Bommel vol in buitenlandse belangstelling, Antwerp komt met contractvoorstel'

'Van Bommel vol in buitenlandse belangstelling, Antwerp komt met contractvoorstel'

14 juni 2023 om 07:20
Laatste update: 14 juni 2023 om 07:30

Mark van Bommel lijkt vooralsnog bij Royal Antwerp FC te blijven. Na het sterke seizoen van de Great Old is er aandacht vanuit het buitenland voor de Nederlandse trainer. Van Bommel gaat een nieuw contractvoorstel van Antwerp krijgen. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Buitenlandse clubs zoeken contact met Mark van Bommel om te peilen of de trainer openstaat voor een vertrek, maar vooralsnog houdt de Antwerp-trainer de boot af.

Van Bommel wil bij Antwerp blijven omdat de Nederlander zich gewaardeerd voelt door de fans en het personeel van de Great Old. Daarnaast is Van Bommel tevreden met de materialen waarmee hij kan werken. Van Bommel is dankbaar voor de kans die hij als T1 kreeg van Antwerp en wil dat terugbetalen door loyaal te zijn.

Na de zomerstop gaan Van Bommel en Antwerp in overleg om zijn huidige contract, dat nog maar één jaar loopt, te verlengen en op te waarderen. Na tegenvallende trainersperiodes bij VfL Wolfsburg en PSV, kende de trainer een prachtige start bij Antwerp. De coach werd Jupiler Pro League-kampioen met Antwerp en greep ook nog eens de Beker van België.