Bondscoach bevestigt aanstaande transfer van Club Brugge-target Vetlesen

13 juni 2023 om 09:00
Laatste update: 13 juni 2023 om 09:17

Club Brugge staat op het punt om Hugo Vetlesen vast te leggen. Een officiële bevestiging over de komst van de 23-jarige middenvelder is er nog niet, maar dat lijkt na de uitspraken van de Noorse bondscoach niet lang meer op zich te laten wachten.

In de Noorse pers klinkt het dat Vetlesen deze week naar België is afgezakt om zijn laatste medische testen af te leggen. Bij TV2 onthult de Noorse bondscoach Stale Solbakken ook dat Vetlesen op het punt staat om naar een andere club te verhuizen.

"Hij komt bij een trainer terecht die hem goed kent", alludeert Solbakken op zijn landgenoot Ronny Deila. "Ik heb met hem al wat gesproken over Hugo. Hopelijk blijft hij langer op post dan zijn voorgangers. Dat zou alvast goed zijn voor Hugo. Ze geven best veel geld aan hem uit, dus ze hebben wellicht een plan voor hem", geeft hij nog mee.

Naar verluidt betaalt Club Brugge zo'n acht miljoen euro voor Vetlesen, die dit seizoen bij zijn club Bodo/Glimt nog goed was voor zes doelpunten en vijf assists in 27 partijen.