‘Origi en De Ketelaere staan nog eens in de basis bij AC Milan’

‘Origi en De Ketelaere staan nog eens in de basis bij AC Milan’

3 mei 2023 om 10:31

Het eerste seizoen van Divock Origi en Charles De Ketelaere bij AC Milan zal herinnerd worden als moeizaam. De Rode Duivels raapten nog maar een handvol minuten bij elkaar na hun transfers in de zomermercato. HLN meldt dat ze woensdagavond zo goed als zeker aan de aftrap komen.

AC Milan speelt op woensdagavond een cruciaal duel in de strijd om Champions League volgend seizoen. De Rode Duivels zouden volgens Het Laatste Nieuws aan de aftrap staan tegen Cremonese. 

Milan staat momenteel op een vijfde plek in de Serie A. Een driepunter in eigen huis kan de club over de stadsrivalen heisen naar een vierde plek. De Ketelaere wist dit seizoen nog geen enkel doelpunt te scoren voor AC Milan. Origi doet niet veel beter met slechts twee doelpunten in 24 wedstrijden in de Serie A

Het lijkt een strijd te worden tussen de club van Romelu Lukaku en die van Origi en CDK voor het laatste Champions League-ticket in Italië. Al staan de nummers twee, drie, vier én vijf relatief dicht bij elkaar. Juventus heeft een voorsprong van drie punten en Lazio heeft vier punten voorsprong op de twee Milanese clubs.