RB Leipzig zoekt nieuwe spits: 'Union-aanvaller Boniface en Openda op lijst'

29 april 2023 om 19:00

De zomertransferperiode staat voor de deur en flink wat clubs zijn al begonnen aan de voorbereidingen daarop. Zo ook RB Leipzig, dat op zoek is naar een nieuwe spits. Daarvoor denkt het aan enkele bekende namen: Victor Boniface en Loïs Openda.

De Duitse topclub ziet Christopher Nkunku vertrekken en hoopt komende zomer een nieuwe aanvaller te kunnen voorstellen. De club heeft enkele vervangers in het vizier en denkt onder andere aan Folarin Bolagun. De 21-jarige aanvaller die momenteel door Arsenal wordt verhuurd aan Stade Reims dreigt echter te duur uit te vallen.

Bij RB Leipzig heeft men daarom enkele andere potentiële targets op het verlanglijstje staan. Een daarvan is Boniface, die in zijn eerste seizoen meteen indruk wist te maken. Hij werd de voorbije weken al gelinkt aan flink wat club en ook RB Leipzig komt daar nu bij.

Daarnaast wordt ook voormalig Club Brugge-aanvaller Loïs Openda genoemd. Net zoals Bolagun maakt de Rode Duivel indruk in de Ligue 1 en speelde hij zich in de kijker van verschillende ploegen. RB Leipzig denkt aan de spits, maar ook AC Milan en Inter hopen de aanvaller in huis te kunnen halen.