De Ketelaere beseft slechte start bij AC Milan: “Ik had gehoopt op meer”

De Ketelaere beseft slechte start bij AC Milan: “Ik had gehoopt op meer”

12 april 2023 om 07:37

Charles De Ketelaere maakte de overstap van Club Brugge naar AC Milan, maar de aanvaller kon daar nog geen potten breken. De Rode Duivel is naar de achtergrond verdwenen.

In een interview met Pickx Sports praat hij over zijn start in Milaan. “Voor mij persoonlijk is het inderdaad niet zo’n positief seizoen. Mijn verwachtingen en die van de mensen waren hoger dan wat ik tot nu toe heb gebracht. Nul goals… Uiteraard had ik gehoopt op meer”, citeert Het Nieuwsblad de voormalige sterkhouder van Club Brugge.

De Ketelaere heeft één assist en geen goal in 33 wedstrijden. “Het niveau is hier sowieso hoger. Ik ben terechtgekomen in een ander team, dat op een andere manier speelt. Die factoren hebben er samen voor gezorgd dat ik in de situatie zit waarin ik nu zit. Doordat ik al een tijdje niet gescoord heb, loop ik natuurlijk niet over van vertrouwen.”

De Ketelaere probeert al de negatieve berichten niet te lezen. “Ik probeer gewoon dagelijks te tonen dat ik klaar ben om te spelen. Het belangrijkste is uiteindelijk wat ze binnen de ploeg denken. Ze hebben geduld met mij, maar ik heb zelf niet veel geduld. Ik wil het zo snel mogelijk zo goed mogelijk doen.”