De Sart voor Gent West Ham

De Sart voor Gent-West Ham: “Kwartfinale, dan kan je ook tot het einde gaan”

10 april 2023 om 21:35

KAA Gent-speler Julien De Sart kijkt uit naar de ontmoeting met West Ham United. Beide ploegen treffen elkaar in de kwartfinale van de Conference League. Voor De Sart belooft het een bijzondere wedstrijd te worden.

Nadat Gent over twee wedstrijden te sterk was voor Istanbul Başakşehir in de achtste finale staat de ploeg nu tegenover West Ham. De Sart kijkt reikhalzend uit naar de kwartfinale van de Conference League tegen West Ham. “Één van de grootste uit mijn carrière, aan ons om er een positieve herinnering van te maken”, citeert Het Laatste Nieuws De Sart.

Volgens De Sart is de underdog-rol weggelegd voor Gent, de middenvelder gelooft dat Gent niets te verliezen heeft tegen een ploeg uit de Premier League. "Of we het kunnen halen? Ze zijn zeker de favoriet, maar wij kennen ook onze kwaliteiten", vertelt De Sart.

De Sart gelooft dat Gent in staat is om te stunten, zelfs tegen West Ham. "Als je de kwartfinale kan halen, kan je ook tot het einde gaan. We moeten durven dromen, hopelijk kunnen we onze fans een mooie wedstrijd geven en de kwalificatie in de terugmatch nog speelbaar houden”, besluit De Sart.