Lukaku reageert op racisme

Rode Duivel Lukaku reageert op racisme: ‘Dank voor de steun, F*ck racisme’

5 april 2023 om 13:45

Romelu Lukaku reageert ook zelf op de racistische uitingen die hij ontving in de halve finale van de Copa Italia tegen Juventus. De spits van Internazionale heeft via zijn Instagram account een bericht geplaatst waarmee hij bedankt voor de massale steun en zijn hoop uitspreekt dat de Italiaanse Serie A stappen onderneemt tegen de racistische uitingen.

Rode Duivel Lukaku kreeg na zijn benutte strafschop racistische uitingen van het Juventus publiek, Big Rom schrijft er het volgende over. ‘Ik heb dit in 2019 meegemaakt en nu weer in 2023, ik hoop dat de Serie A echt actie onderneemt dit keer. Het is een prachtig spel en het zou door iedereen met plezier beleefd moeten worden’, schrijft Lukaku via Instagram.

Lukaku beëindigt zijn bericht met dankbaarheid voor de massale steun die hij wereldwijd heeft ontvangen na het voorval tegen Juventus. “Dank jullie voor de steunende berichten”, schrijft Lukaku, toch heeft de spits ook nog een laatste uiting richting racisme. ‘F*ck racism’, besluit Lukaku.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Romelu Lukaku Bolingoli (@romelulukaku)