Raman aan het feest bij Anderlecht: "Er mogen er nog een paar bij"

3 april 2023 om 08:00

Benito Raman mocht zondag nog eens starten bij Anderlecht en bedankte met een doelpunt. Raman was tevreden over zijn wedstrijd, al was het in de slotfase pompen of verzuipen. 

"Ik ben geen aanvaller die er elke match twee of drie scoort", aldus Raman bij Het Laatste Nieuws. "Ik krijg soms de commentaar dat ik te veel aan het team denk en te weinig aan m'n eigen statistieken als spits. Ik heb weinig gespeeld, daarom ben ik misschien niet helemaal content met mijn aantal doelpunten dit seizoen. Al is vijf goals in een moeilijk seizoen voor een speler als ik niet slecht. Er mogen er nog een paar bij dit seizoen."

Door die goal kon Anderlecht de drie punten pakken. "Of deze zege verdiend is? Over de eerste 70 minuten wel, daarna kregen we het moeilijk. Dat lag ook aan ons, we speelden niet goed. Er keerden jongens terug van interlandvoetbal, maar dat mag geen excuus zijn. We creëerden niet zo veel kansen, maar uiteindelijk winnen we wel en dat is het belangrijkste."

Anderlecht staat nu op een achtste plaats, die recht geeft op deelname aan de Europe Play-Offs. Het houdt één puntje voorsprong op Cercle Brugge en Sporting Charleroi, die ook hun wedstrijd wonnen.