Parker kan nog eens winnen met Club Brugge: "Belangrijke stap gezet"

27 februari 2023 om 12:44
Laatste update: 27 februari 2023 om 12:49

Club Brugge kan dan toch nog winnen. Het klopte KAA Gent zondag met 2-0. Een grote opluchting voor coach Scott Parker, die een pluim gaf aan zijn spelers.

"We speelden een vrij dominante wedstrijd, dus ik denk wel dat je dit een verdiende zege kunt noemen", vertelt Parker op de officiële website. "In de eerste helft startten we heel sterk, maar na verloop van tijd kwam KAA Gent wat beter in de match. Ik ben dan ook heel tevreden met de manier waarop we ons ook terug in de wedstrijd geknokt hebben. De tweede helft vond ik ons heel sterk voor de dag komen, dus dit is een verdiend resultaat."

Voor Parker was het nog maar zijn tweede overwinning in België. "Ikzelf snakte, net zoals mijn team, ook enorm naar die zege, maar soms moet je ook geduld hebben. Natuurlijk ben ik ook niet naïef en snap ik ook dat we dringend meer punten moesten pakken. Daarom hebben we vandaag een belangrijke nieuwe stap gezet naar het team dat we beogen en vandaar dat ik ook zo tevreden ben voor mijn groep."

Komende vrijdag krijgt Club op papier een haalbare kaart. Het speelt dan op KV Oostende, de voorlaatste in het klassement.