Nog acht ploegen over in Beker van België, loting kwartfinales pas donderdag

21 december 2022 om 23:28

De 1/8e finales van de Beker van België liggen alweer achter ons. Nog acht ploegen kunnen dit seizoen de Croky Cup winnen. De loting voor de kwartfinales volgt pas donderdag en is LIVE te volgen op VoetbalPrimeur.be.

Eén ding is nu al zeker, dit seizoen wint een ploeg uit de Jupiler Pro League de Beker van België. Woensdag verdween immers de laatste 1B-ploeg uit het toernooi. Deinze verloor in de slotfase met 1-2 van Zulte Waregem.

Naast Deinze namen we ook afscheid van Club Brugge en RSC Anderlecht. Het was immers Limburg boven. STVV stuntte en won met 1-4 in het Jan Breydelstadion. KRC Genk haalde het na verlengingen met 1-0 van RSC Anderlecht.

Loting kwartfinales
Woensdag wisten KV Kortrijk, KAA Gent, KV Mechelen, Union en Royal Antwerp FC zich al te plaatsen voor de kwartfinales. Die worden al snel afgewerkt. De matchen gaan door op 10, 11 en 12 januari van volgend jaar.

De loting voor de kwartfinales volgde niet meteen na de laatste wedstrijd zoals bij de vorige ronde, maar zal pas donderdag plaatsvinden. Om 12 uur kun je de loting voor de kwartfinales LIVE volgen op VoetbalPrimeur.be.