Vanderhaeghe baalt na nederlaag tegen Club Brugge: “Gevoel dat er meer in zat”

30 oktober 2022 om 12:50

Na 45 minuten stond KV Oostende 2-0 in het krijt tegen Club Brugge. Na de rust kwamen de bezoekers terug in de partij. Ze verloren uiteindelijk met 4-2. Yves Vanderhaeghe baalt daar toch wel een beetje van.

Door twee foutjes van Dedryck Boyata kon Fraser Hornby KV Oostende terugbrengen van 2-0 naar 2-2. Dankzij Casper Nielsen en een eigen doelpunt van Fanos Katelaris won Club Brugge uiteindelijk met 4-2."Ik sta hier nu toch met het gevoel dat er misschien iets meer mogelijk was. In de eerste helft hadden we een goede organisatie, maar dan komt er plots die flits van Vanaken", aldus Vanderhaeghe bij Sporza

Vanderhaeghe beseft natuurlijk zelf ook dat KVO door Club Brugge terug in het zadel werd gebracht. "Club Brugge maakte toch wat serieuze fouten, waardoor we terugkomen tot 2-2. Het is jammer dat we die stand niet langer kunnen vasthouden door die penalty. Het is een aangeschoten bal, maar dat zijn zeker de regels tegenwoordig."

KV Oostende neemt het op de komende speeldag op tegen KV Kortrijk. Vanderhaeghe beschouwt dat duel als "cruciaal". KV Oostende staat nu 14e met 14 punten. Kortrijk staat momenteel op de 16e plaats met 12 punten.