Cercle Brugge en Zulte Waregem delen de punten en schieten daar weinig mee op

27 augustus 2022 om 20:10

Het duel tussen Cercle Brugge en Zulte Waregem van zaterdag heeft geen winnaar opgeleverd. In het Jan Breydelstadion stond er na 90 minuten 1-1 op het bord. Met gelijkspel schieten beide ploegen weinig op in de stand.

Cercle Brugge en Zulte Waregem zijn niet echt geweldig aan het seizoen begonnen en konden door het winnen van de West-Vlaamse derby onderin wegsluipen. Dat lukte evenwel niet. Cercle Brugge zag na drie minuten de paal als spelbreker, maar klom na drie goede kansen toch vroeg verdiend op voorsprong. Na 11 minuten deed Ueda de netten trillen.

De vroege voorsprong bleef evenwel niet lang op het bord staan. Na een kwartier spelen moest de man met de bordjes weer aan de slag. Rommens tekende voor de 1-1. Doelman Majecki zag er niet goed uit bij de gelijkmaker. Bij die twee doelpunten bleef het ook, want de match zakte al snel als een pudding in elkaar.

In de tweede helft was er nog één opvallend moment. Fadera kreeg de bal in zijn gezicht en was daar niet goed van. De speler van Zulte Waregem moest met hulp van het veld af. Aan de stand veranderde niets meer.