Sebaoui speelt met beloften van Beerschot allesbeslissende kampioensmatch

2 mei 2022 om 15:45

Ilias Sebaoui viert het einde van de Ramadan met een kampioenswedstrijd met de beloften van Beerschot tegen KAS Eupen. Op 2 mei 20u spelen de beloften van Beerschot tegen KAS Eupen.

‘Op maandag 2 mei spelen onze beloften in het Olympisch Stadion tegen KAS Eupen. De Panda’s staan tweede in de ranking met één punt minder dan onze Beren. In een allesbepalend duel, waarvan de winnaar kampioen speelt in de beloftencompetitie, nemen ze het tegen elkaar op, op de laatste speeldag van het seizoen. Mooier kan niet’, klinkt het op de webstek van Beerschot.

Na het Suikerfeest gaat ook talent Sebaoui met de beloften meedoen. “En nu wordt de Ramadan dus afgesloten met het Suikerfeest. Ik denk dat je het Suikerfeest wel kan vergelijken met Kerstmis of Pasen. Wij komen tegen de middag samen met heel de familie en eten allemaal samen. Om zo het einde te vieren van de belangrijkste maand doorheen het jaar. Vaak zie ik dan familieleden waar ik anders niet zo veel contact mee heb. Dat is altijd een leuk weerzien. Na dat feest zal ik mij moeten haasten naar ’t Kiel waar ik hopelijk van een tweede feest kan genieten.”