Zorgen voor Club Brugge? 'Adamyan niet naar nationale ploeg door blessure'

21 maart 2022 om 21:45

Club Brugge kon zondag weer rekenen op een sterke Sargis Adamyan. De Armeniër was één van de uitblinkers tegen KRC Genk en bekroonde zijn sterke prestatie met een doelpunt. Hij is dan ook niet meer weg te denken uit de basis, al is het nog maar de vraag of hij ook klaar raakt voor de volgende competitiewedstrijd.

Er leek na de wedstrijd tegen KRC Genk geen sprake van een blessure, maar volgens de Armeense voetbalbond is Adamyan toch even buiten strijd. Op de officiële kanalen klonk het alvast dat Adamyan door een blessure niet afreist naar de nationale ploeg.

Adamyan reist dus niet af naar de Armeense nationale ploeg en blijft gewoon in België. Het is nog niet bekend welke blessure de spits precies heeft opgelopen en of hij dus ook lange tijd buiten strijd zal zijn.

Zijn afwezigheid zou alvast een groot gemis zijn bij Club Brugge. Op korte tijd ontpopte hij zich tot een belangrijke pion in het team van Alfred Schreuder. In de laatste zeven competitiewedstrijden voor Club Brugge was hij goed voor vijf doelpunten.