Janssen: Komen van zo'n goed jaar, Ik heb er niet veel woorden voor

Janssen: "Komen van zo'n goed jaar, Ik heb er niet veel woorden voor"

9 mei - 19:31
8

Royal Antwerp FC blijft na de nederlaag tegen Union Saint-Gilloise in de finale van de Beker van België met lege handen achter. Een sterk contract met vorig seizoen, toen The Great Old de dubbel pakte. De ontgoocheling is uiteraard groot, ook bij spits Vincent Janssen.

De aanvaller baalt na afloop bij Sporza. "Dit is wel een ander gevoel", klinkt Janssen. "Vorig jaar hadden we een geweldig seizoen, dit jaar was het meer met ups en downs. We kunnen het dan toch nog positief afsluiten met bekerwinst, maar de wedstrijd werd vandaag beslist op details."

Dat Antwerp op achterstand kwam na een corner, voelt lastig aan voor de aanvaller. "We hebben niet veel weggegeven, zeker niet meer dan zij. Maar een corner beslist de wedstrijd", aldus Janssen. "Dan weet je dat het moeilijk is om erdoor te raken bij Union. Daar zijn we vandaag niet in geslaagd, dus ze zijn de verdiende winnaar."

Royal Antwerp FC kan nu nog een Europees ticket proberen te bemachtigen in de Champions' Play-offs, maar ook daar staan ze voorlopig op de zesde plek. "Ik heb er niet veel woorden voor. Juist omdat we komen van zo'n goed jaar. Daar moeten we nu mee om, en dat is lastig. Voor de club is dit niet het jaar dat we wilden hebben", besluit de Nederlandse spits. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.