Barcelona houdt goudhaantje Club Brugge in de gaten: 'Barca are tracking'

Barcelona houdt goudhaantje Club Brugge in de gaten: 'Barca are tracking'

7 mei - 18:44
15

Antonio Nusa zag afgelopen wintermercato een transfer naar Brentford in de Premier League aan zijn neus voorbijgaan. Deze zomer krijgt de Noorse international misschien opnieuw een kans om zijn geluk elders te beproeven. Dat meldt Gol Play.

Barcelona stuurt een scout om de 19-jarige vleugelspeler van Club Brugge nauwlettend te volgen tijdens de confrontatie met Fiorentina. Dat schrijft Sport. De Catalaanse club, die prioriteit geeft aan versterkingen op de linkervleugel, heeft Nusa al geruime tijd op hun radar als een mogelijk goedkoop alternatief voor Nico Williams van Athletic Club.

Volgens rapporten van Gol Play en Sport heeft Nusa dit seizoen indruk gemaakt. Zijn vermogen om zijn directe tegenstanders te passeren, maakt hem extra aantrekkelijk voor Barcelona. Hoewel Nusa een contract heeft bij Club Brugge tot 2027, wordt verwacht dat Club Brugge een aanzienlijke bedrag zal vragen voor zijn diensten. 

De aanstaande halve finale van de Europa Conference League tussen Brugge en Fiorentina zal dienen als een cruciale mogelijkheid voor Barcelona's scout. Het is echter onzeker of Barcelona deze zomer versterkingen zal kunnen aantrekken, aangezien ze eerst spelers moeten verkopen om financiële ruimte te creëren. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.