Hilariteit bij uitvoerige ondervraging tweeling van beloften van Club Brugge

23 juli om 12:35

Via de officiële kanalen van Club NXT is een video naar buiten gebracht met de tweeling Lynnt Audoor en Sem Audoor. De tweelingbroers van de jeugdploeg van Club Brugge, kregen een flinke ondervraging bij de seizoensvoorbereiding van Club NXT. 

De tweeling kreeg verschillende vragen. Dit waren vragen als ‘wie is de beste lieger?’, ‘wie is de beste voetballer?’ en ‘wie kan er het beste zingen?’. Op het einde kwam ook nog de vraag ‘wie zal er het eerst naar Maaskantje verhuizen?’ Deze vraag zorgde voor veel hilariteit bij de tweeling.

Waar Lynnt Audoor zijn debuut in het profvoetbal al wist te maken, moet zijn broer Sem hier nog altijd op wachten. Lynnt maakte zijn debuut in de Jupiler Pro League in het duel tegen OH Leuven in 2022. Ook maakte hij al speelminuten in de Champions League. In het seizoen 2023/2024 werd Lynnt verhuurt aan KV Kortrijk.

De tweeling speelde al meerdere wedstrijden samen voor Club NXT. Naast de broers Audoor zitten er nog twee tweelingsbroers binnen de selectie van het jeugdelftal van Club Brugge. Dit zijn de gebroeders Liam en Lenn De Smet.