Seedorf imponeert in Icons-duel met Eden Hazard: 'Bizar, kan mee in Eredivisie'

Seedorf (48) maakt grote indruk op veld met Hazard: 'Makkelijk mee in Eredivisie'

Vandaag om 14:02

Clarence Seedorf nadert de vijftig, maar zou nog met gemak mee kunnen in de Eredivisie. Dat stelt Theo Janssen, die afgelopen week werd weggeblazen door de oud-speler van Ajax, Real Madrid en AC Milan. Seedorf toonde zich in Zuid-Korea waar ook Eden Hazard aanwezig was. 

Seedorf dook op in de zogeheten Nexon Icons Match in Zuid-Korea, aan de zijde van onder meer Eden Hazard, Thierry Henry, Alessandro Del Piero, Andrea Pirlo, Fabio Cannavaro, Luis Figo, Carles Puyol, Rivaldo, Didier Drogba, Kaká, Andriy Shevchenko, Rio Ferdinand, Yaya Touré en Edwin van der Sar.

Beelden van zijn optreden zie je hieronder

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Shoot for Love (@shootforloveworld)

"Dit is bizar", reageert Janssen in Studio Voetbal. Seedorf (48) strooide met dribbels en passjes, om uiteindelijk te scoren met een schitterende boogbal. "Hij schiet hij een bal binnen... Je mag de keeper er wel een beetje op aankijken, maar toch", lacht Janssen. "Zijn techniek, zijn fitheid, zijn aanname..."

"Er waren oud-spelers aan het kijken, en die hadden allemaal zoiets van: wow, die Seedorf! Dat kan toch helemaal niet?!. Die man is 48, maar ik weet zeker dat hij in de Eredivisie met twee vingers in de neus zou meedoen."