RSC Anderlecht zoekt reden voor moeilijke partij: "We waren nochtans goed voorbereid"

Vandaag om 18:00

Het werd een Club Brugge – RSC Anderlecht om snel te vergeten voor Kasper Dolberg, die een bijzonder matige pot voetbal speelde. De Deense spits kwam er amper aan te pas en wist dan ook niet voor het verschil te zorgen. Hij zag ook dat Club Brugge de driepunter verdiende.

"Ik denk dat Brugge de betere ploeg was", begon Dolberg bij DAZN door een open deur in te trappen. "We zijn er eigenlijk nooit in geslaagd om iets klaar te spelen. We komen nog wel terug op het einde, maar onze prestatie was gewoon niet goed genoeg", gaf de Deense spits aan.

Dat Anderlecht zo mak voor de de dag kwam, was ook voor Dolberg verrassend. Hij zocht zelf naar een reden voor de slechte partij. "Ik weet het niet, het is moeilijk om uit te leggen", aldus Dolberg.

Zelf kwam hij ook amper tien(!) keer aan de bal tijdens de wedstrijd. "Uiteraard was het frustrerend dat ik zo weinig ballen raakte. We waren nochtans goed voorbereid, we werken had op de trainingen, maar het moet eruit komen tijdens de wedstrijden ook", besluit hij.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.