Timmy Simons over enorme fout Sinan Bolat tegen Club Brugge

Simons over enorme flater Bolat tegen Club Brugge: 'Deze fouten moeten eruit'

Vandaag om 08:52

    Afgelopen weekend ging Westerlo-keeper Sinan Bolat gigantisch in de fout bij het eerste tegendoelpunt tegen Club Brugge. Inmiddels heeft de trainer van KVC Westerlo, Timmy Simons, gereageerd op de enorme flater van zijn keeper. 

    Al in de vierde minuut ging Bolat de mist in bij een schot van Jorne Spileers. Hierdoor kwam Westerlo op achterstand in de wedstrijd tegen Brugge, die uiteindelijk met 1-2 verloren ging. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen STVV, geeft Simons aan dat Bolat volwassen omging met de situatie. 

    "Hij heeft een brok ervaring al in zijn rugzak. Hij weet ook wel dat deze fouten op lange termijn eruit moeten. Maar aan de andere kant, als je de eerste drie minuten even weg denkt, dan speelt hij een perfecte wedstrijd. En als we een punt hadden gepakt, had iedereen gezegd dat juist hij een punt heeft gered. En dan was Sinan man van de wedstrijd geweest", aldus Simons in de persconferentie. 

    "Dat ligt ook dicht bij elkaar, zeker voor een keeper. Dat is een klotejob, maar hij pakte de verantwoordelijkheid daarvoor", voegde Simons daaraan toe. 

    Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

    Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.