Muslic likt de wonden na afgang van Cercle, maar kijkt ook naar eigen bestuur

Vandaag om 21:20

Een blamage in IJsland. Niemand had verwacht dat Cercle Brugge onderuit ging gaan tegen Vikingur, maar het werd uiteindelijk toch 3-1 voor de thuisploeg. Een pijnlijk resultaat, beseft ook trainer Miron Muslic.

Na de zware afgang tegen Vikingur wist Muslic maar al te goed dat het een pak beter moest van de Vereniging. "We zijn enorm teleurgesteld met onze prestatie", klonk het achteraf bij Sporza. "De jongens op het veld hebben alles gegeven, maar we waren erg gelimiteerd. We begonnen fantastisch, maar slikten meteen een tegengoal. Op het einde kon het dan weer meer dan 3-1 worden."

De trainer zag dat het opnieuw achterin meermaals fout ging bij Cercle. "Die eerste tegentreffer leek me makkelijk te verdedigen, maar we maakten drie verschrikkelijke individuele fouten na elkaar", klonk het. "Dat was de manier voor Vikingur om terug in de wedstrijd te komen."

Maar de hele ploeg van Cercle werd door de mangel gehaald door de coach. "We misten de Cercle-mentaliteit", was hij streng. "We waren onherkenbaar. Ik ben gewoon teleurgesteld dat we het onszelf niet makkelijker maken in het vervolg van de Conference League. Zou ik de klok terugdraaien? Niet alle beslissingen worden genomen door de coach of staf", besloot hij nog met een kleine steek richting het eigen bestuur.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.