Union-spitsen zwaar onder vuur: "De Mbokani van de Aldi"

Vandaag om 20:03

Union staat bij de rust tegen FC Midtjylland op een 1-0 achterstand tegen de Deense club. Het heeft het alweer moeilijk om tot scoren te komen en krijgt de bal maar niet tegen de netten. Bij Play Sports is men ook niet mals voor de spitsen van Union.

Zo zag Hein Vanhaezebrouck Union-spits Mohammed Fuseini meermaals offside lopen bij gevaarlijke fases. Onbegrijpelijk, oordeelt hij. "Fuseini is supersnel en die staat meters buitenspel", klinkt het vol ongeloof. "Hij heeft de discipline niet om onside te blijven lopen. Lewandowski loopt nooit buitenspel en die is half zo snel als Fuseini", geeft de analist aan.

Ook Kevin Rodriguez staat in de basis bij Union, maar wist net zoals Fuseini weinig indruk te maken. Frank Raes is alvast niet mals voor de Colombiaan. "Hij doet me wel wat denken aan Dieumerci Mbokani", begint Raes. "Maar dan wel de Mbokani van de Aldi. Hij lijkt er een beetje op, maar dat is eigenlijk ook het enige", aldus de voormalige commentator.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.