Sardella over kraker Anderlecht tegen Club Brugge

Sardella en Anderlecht klaar voor Club Brugge: 'Zijn de moeilijkste tegenstander'

Vandaag om 13:59

    Aankomend weekend speelt Anderlecht - de huidige nummer zes in de JPL - de topper tegen Club Brugge. Vleugelverdediger Killian Sardella denkt dat Anderlecht klaar is voor een belangrijke week voor Paars-Wit. 

    Afgelopen weekend liep uit op een drama voor Anderlecht. De ploeg van interim-trainer David Hubert verloor met 2-1 van het geplaagde Beerschot. Volgens Sardella moet het aankomend weekend anders, aangezien Club Brugge in zijn ogen de moeilijkste tegenstander is. 

    "Dat is inderdaad Brugge op dit moment", zei Sardella bij DAZN België. "Vandaag is Brugge beter dan de rest, als je kijkt wat ze de afgelopen jaren hebben laten zien met hun titels en hun reeks in de Champions League. Tegen Club Brugge spelen is heel, heel moeilijk", concludeerde Sardella. 

    Voordat Sardella en Anderlecht oog in oog staan met Club Burgge, hebben zijn nog een andere horde te nemen. Morgenavond om 21:00 uur speelt Paars-Wit in de Europa League tegen Ludogorets.

    Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

    Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.