Martinelli steekt Trossard hart onder de riem

Ploegmaat steekt Trossard hart onder de riem: “Hij zal goed zijn tegen Liverpool”

Vandaag om 12:02

Leandro Trossard miste dinsdag in de Champions League-match tegen Shakhtar Donetsk een penalty. Ploegmaat Gabriel Martinelli is ervan overtuigd dat onze landgenoot er zondag in de match tegen Liverpool weer zal staan.

Martin Odegaard en Bukayo Saka zijn normaal de penaltynemers bij Arsenal, maar die zijn allebei geblesseerd en dus zette Trossard zich twaalf minuten voor tijd achter de bal. De overtuiging miste bij de Rode Duivel en de doelman van Shakhtar kon eenvoudig keren. 

Coach Mikel Arteta vertelde na afloop waarom Trossard de strafschop mocht nemen. “De spelers hebben die beslissing genomen. Na Martin en Bukayo hebben we twee of drie spelers die ze kunnen nemen. Een gemiste kans, helaas", citeert Express. 

Ploegmakker Martinelli steunde Trossard na afloop en had er alle vertrouwen in dat onze landgenoot zich snel zal revancheren voor de misser. “Hij had kunnen scoren, maar we staan ​​achter hem en steunen hem. Ik weet zeker dat hij de volgende wedstrijd goed gaat spelen”, vertelde de Braziliaanse flankspeler.

Die volgende wedstrijd is komende zondag thuis tegen koploper Liverpool. Een partij waaraan Trossard goede herinneringen heeft: vorig seizoen scoorde de Rode Duivel namelijk tegen Liverloop in een match die Arsenal uiteindelijk met 3-1 won.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.