Peersman verkoos Lierse boven Club Brugge en Anderlecht

Lierse-keeper Peersman had meerdere opties: 'Club Brugge en Anderlecht belden ook'

21 oktober om 14:16

    Kjell Peersman heeft gekozen voor een avontuur bij Lierse afgelopen zomer nadat hij besloot om een jaartje bij PSV weg te gaan. De zoon van oud topkeeper Tristan Peersman heeft daarbij aangegeven dat er grote clubs in de rij stonden voor de verdiensten van de doelman. 

    "Toen het duidelijk werd dat ik een jaartje zou uitgeleend worden, hingen er plots veel clubs aan de lijn", zo laat Peersman weten bij het Gazet van Antwerpen. "Bij Club Brugge en Anderlecht wilden ze mij als doelman voor hun belofteteams in 1B. Ook Westerlo was erg geïnteresseerd", voegde Peersman daaraan toe.

    Vanwege een uitzichtloze situatie bij PSV, wilde Peersman naar een club waar hij kon gaan spelen en waar hij ook een goede klik met een trainer zou hebben. De 20-jarige doelverdediger zag daarom zijn kans juist bij Lierse. "Bij Lierse voelde ik meteen de juiste klik. Hier kon ik aan de voorbereiding beginnen als volwaardig concurrent van Jarno De Smet, die vorig seizoen alles speelde. En ik kende de coach van Lierse ook al", zo concludeerde Peersman. 

    Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

    Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.