Lang verduidelijkt manier van juichen met TikTok-video

Lang verduidelijkt manier van juichen door middel van TikTok-video

20 oktober om 23:45

Noa Lang heeft via een TikTok-video meer duidelijkheid gegeven over zijn gebaar na zijn doelpunt voor PSV tegen AZ (1-2 winst). Na het scoren maakte de oud-aanvaller van Club Brugge meerdere keren een praatgebaar met zijn hand om een nummer te promoten dat hij binnenkort uitbrengt.

Lang scoorde in de eerste helft via een rebound en maakte daarna het veelbesproken gebaar, wat niet goed werd ontvangen door het AZ-publiek. Na afloop verduidelijkte Luuk de Jong dat Langs actie niet naar het publiek gericht was. "Noa zei dat tegen me," vertelde De Jong. De PSV-aanvoerder trok Lang bij het juichen weg van de Alkmaarse fans. "Waar het wel om ging? Dat zou je aan hem moeten vragen."

Een dag later deelt Lang een video op TikTok met hoogtepunten van zijn wedstrijd tegen AZ. Onder de beelden speelt muziek van zijn nieuwe nummer 'Damage', dat hij samen met Ronnie Flex uit gaat brengen. In de caption maakt Lang promotie voor het liedje en het blijkt dat de vier woorden die hij in de camera sprak een muziektekst waren: "Noano is the baddest."

@10noano DAMAGE. FRIDAY. 25/10/2024. #newmusic @Ronnie Flex ♬ original sound - Noano