Club Brugge zonder Gustaf Nilsson in Champions League

‘Club Brugge ook in Champions League zonder Nilsson, spits staakte training’

Vandaag om 11:05
Laatste update: om 11:09

Club Brugge zal het in AC Milan naar alle waarschijnlijkheid nog altijd moeten doen zonder Gustaf Nilsson, meldt Het Laatste Nieuws. De Zweed kampt nog altijd met een achillespeesblessure.

De laatste wedstrijd die Nilsson speelde voor Club Brugge was op 27 september tegen Sporting Charleroi. De spits staat inmiddels al bijna een maand aan de kant. In aanloop naar het duel met KVC Westerlo trainde de Zweed voluit. Maar moest hij de training staken omdat hij nog te veel last van zijn blessure had. Hierdoor lijkt het erop dat hij ook in Milaan niet inzetbaar is.

Het is ook nog onduidelijk of de spits weer beschikbaar zal zijn voor de volgende JPL-wedstrijd. Die speelt Club Brugge tegen RSC Anderlecht. Nilsson was in de eerste negen Jupiler Pro League wedstrijden van grote waarde voor de ploeg van Nicky Hayen. Hij was driemaal trefzeker en gaf vier assists.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.