Mazraoui terug op trainingsveld van Manchester United

Mazraoui terug op trainingsveld Manchester United na succesvolle hartoperatie

17 oktober om 22:51

Noussair Mazraoui heeft donderdag zijn rentree gemaakt op het trainingsveld van Manchester United. Zijn hartoperatie is succesvol verlopen, weet ESPN. 

Mazraoui kreeg voor de afgelopen interlandbreak, en tijdens het 0-0 gelijkspel met Aston Villa, te maken met hartkloppingen. Daarna is uit voorzorg besloten een correctieoperatie uit te voeren. 

De Marokkaans international, die in zijn tijd bij Bayern München ook al eens te maken had met hatrproblemen, is donderdag verschenen op het trainingsveld van The Red Devils. Of Erik ten Hag komende zaterdag ook een beroep op hem kan doen in de wedstrijd tegen Brentford, is nog niet duidelijk. 

De aanstaande terugkeer van Mazraoui is niet het enige goede nieuws dat Ten Hag deze week ontving. Naast Mazraoui keerden ook aanvallers Alejandro Garnacho en Amdad Diallo weer terug. Zij zijn naar verwachting komende zaterdag wél inzetbaar. Middenvelder Kobbie Mainoo en verdediger Harry Maguire moeten daarenten nog wel 'enkele weken' wachten op hun rentree.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.