Hubert over gesprek met Fredberg en Vandenhaute bij Anderlecht

Hubert over gesprek met Vandenhaute bij RSCA: “Hoefde niet echt te overtuigen”

17 oktober om 20:43
Laatste update: 17 oktober om 20:56

David Hubert sprak met Wouter Vandenhaute en Jesper Fredberg bij RSC Anderlecht over het hoofdtrainerschap. Uiteindelijk maakten zij de keuze om Hubert te promoveren van interim-trainer naar hoofdtrainer na het ontslag van Brian Riemer.

Hubert legt uit hoe het gesprek tussen hem en Fredberg en Vandenhaute ging bij Anderlecht. “We zijn rond de tafel gaan zitten en we hebben een diepgaande analyse gemaakt. Ik heb duidelijk en helder gecommuniceerd. Ik heb niet het gevoel dat ik hen echt heb moeten overtuigen. Uiteindelijk hebben zij de keuze gemaakt”, citeert Het Laatste Nieuws Hubert.

Anderlecht is in de laatste vijf matchen onder Hubert ongeslagen. Nu wordt Hubert als hoofdtrainer strenger beoordeeld. “Het is niet zo dat er de voorbije wedstrijden geen druk op zat of dat ik niets te verliezen had. Druk is wat je jezelf oplegt. Ik ben veeleisend voor mezelf en de mensen rondom mij. Ik verwacht dat zij ook veeleisend zijn voor mij”, besluit Hubert.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.