Degryse niet eens met ‘Tedesco-out-fans’ na Rode Duivels - Frankrijk

Degryse niet eens met fans die “Tedesco-out” riepen: “Ongepast, slechte timing”

Vandaag om 15:32
Laatste update: om 16:22

Marc Degryse heeft zich meer dan eens kritisch geuit over bondscoach Domenico Tedesco. Desondanks is de analist het niet eens met de supporters die na de Nations Leaguematch tussen de Rode Duivels en Frankrijk (1-2) riepen om het ontslag van de bondscoach.

Degryse geeft zijn mening over de roep om het ontslag van Tedesco bij de Rode Duivels. “Nochtans was het merendeel van het publiek overwegend enthousiast tijdens het duel. Ik vond het ongepast en een slechte timing. Zeker na de match die ze gespeeld hebben”, deelt Degryse via Het Laatste Nieuws.

Degryse weet dat de onvrede over Tedesco bij de Rode Duivels meerdere oorzaken heeft. “Denk aan de affaire-Courtois, het mislukte EK en die eerste veertig minuten in Italië. De teneur was daardoor overwegend negatief. En zulke zaken blijven plakken aan zijn imago”, aldus Degryse.

Degryse sluit af door te benadrukken dat de steun van de Rode Duivels Tedesco goed uitkomt. “Steun die hij goed kan gebruiken. Want: het is niet allemaal peis en vree door die goede prestatie tegen de Fransen, hoor. De twijfels blijven.”

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.