David Hubert over zijn connectie met RSC Anderlecht

Hubert over zijn connectie met Anderlecht: “Als klein manneke uit het Brusselse”

Vandaag om 14:02
Laatste update: om 16:19

David Hubert staat bij RSC Anderlecht aan het roer als hoofdtrainer. Hubert is gepromoveerd van interim-trainer naar hoofdtrainer na het ontslag van Brian Riemer. Hubert vertelt over zijn relatie met Anderlecht over de jaren als profvoetballer. Hubert sloot zijn voetbalcarriere af bij de RSCA Futures.

Hubert vertelt over zijn geschiedenis met Anderlecht. “Als klein manneke kom ik uit het Brusselse, ik heb hier mijn eerste wedstrijden meegemaakt met mijn vader en mijn broers. Dat was mijn eerste crush op het voetbal”, deelt Hubert via de officiele kanalen van Anderlecht.

Hubert geeft aan dat Anderlecht hem altijd een bijzonder gevoel heeft gegeven. “Ik heb bij bijna alle clubs waar ik geweest ben altijd wel een bepaalde connectie gevoeld. Er is altijd wel iets in mij geweest dat ooit voor Anderlecht wilde spelen”, aldus Hubert.

“Jammer genoeg ben ik in mijn carriere nooit op het niveau geweest dat ik daar goed genoeg voor was. Op het moment dat het mogelijk werd om voor de Futures te gaan spelen, leek me dat de ideale afsluiter van mijn voetbalcarriere emotioneel gezien.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.