Stevens enthousiast over PSV-aanwinst Ivan Perisic

Ex-coach onder de indruk van Perisic: "Hem halen was een gouden greep"

Vandaag om 13:01

De Nederlandse ex-trainer Huub Stevens vindt het erg slim dat PSV Ivan Perisic heeft vastgelegd. In gesprek met Voetbal International is de ex-coach van onder andere Schalke 04 enthousiast over de Kroatische ex-speler van Club Brugge.

"Zo’n speler als Ivan Perisic erbij halen is echt een gouden greep geweest", is Stevens enthousiast over de Kroatisch international. "Hij levert kwaliteit, brengt een schat aan ervaring mee, en hij zorgt voor gezonde concurrentie. Want ze kunnen Perisic echt overal op het veld neerzetten."

Perisic stond in allebei de Nations League-wedstrijden die Kroatië in deze periode speelde in de basiself. Voor de 35-jarige flankspeler, die tussen 2009 en 2011 voor Blauw-Zwart speelde, staat de teller inmiddels op 138 wedstrijden voor zijn land. Daarin scoorde hij 33 goals, waaronder één in de verloren WK-finale van 2018. Bij PSV kwam hij tot nu toe twee keer in actie.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.