Hoofdtrainer David Hubert over zijn ambities bij RSC Anderlecht

Hubert over zijn ambities bij Anderlecht: “Stabiliteit brengen, nederig blijven”

Vandaag om 15:03

David Hubert, de gloednieuwe hoofdtrainer van RSC Anderlecht, heeft in een uitgebreid interview bij paars-wit verteld over zijn ambities met Anderlecht. Hubert heeft de ambitie om een duidelijke lijn binnen de club te krijgen waardoor de successen kunnen volgen.

Hubert begint te vertellen over zijn connectie met Anderlecht. “Ik denk dat het duidelijk is dat ik een bepaalde connectie en genegenheid voel voor deze club. Ik hou van samenwerking, ik hou van connecteren met mensen, faciliteren van zaken. Dan voel je toch een bepaalde connectie met de mensen binnen de club”, deelt Hubert.

“Op dit moment ben ik hier nu aangesteld als hoofdtrainer. Een positie waarin ik misschien nog het beste die invloed kan uitoefenen om een lijn in de club te kunnen krijgen. Hopelijk stabiliteit binnen de club brengen, daar heeft de club nood aan om terug te gaan naar successen en dat is mijn ambitie”, vertelt Hubert bij Anderlecht.

 “We zien dat er enorm veel werk is, we zijn absoluut nog niet waar we moeten zijn. Waar ik hoop dat we toe gaan komen. Dus ja laat ons vooral heel nederig zijn in de zaken. We hebben heel drukke programma’s voor de boeg weer. Met Europees voetbal en met de beker die erbij komt. We gaan het druk genoeg hebben”, besluit Hubert.