Wout Faes over Romelu Lukaku bij Rode Duivels

Faes gaat in op veelbesproken Lukaku: 'Jij mag je mening hebben en ik de mijne'

Vandaag om 10:57

    Wout Faes is op de persconferentie voorafgaand aan het Nations League-duel tegen Frankrijk ingegaan op de afwezige Romelu Lukaku. De spits van Napoli had zich afgemeld bij bondscoach Domenico Tedesco, maar verscheen ineens op de tribune bij Anderlecht. 

    Lukaku werd daarom fel bekritiseerd dat hij niet aanwezig was bij de Rode Duivels. Inmiddels heeft Faes het opgenomen voor de spits. "Dat is niet mijn beslissing. Sowieso vind ik dat je dat soort kwesties geval per geval moet bekijken. Dat alle spelers daardoor niet gelijk zijn voor de wet? Dat maakt mij niet uit. Als de spelers dat zo overeenkomen met de coach, ga ik daar niet over oordelen. Jij mag je mening daarover hebben, ik de mijne", zo zei Faes tegen Het Nieuwsblad

    Vanavond nemen de Rode Duivels het op tegen Frankrijk, zonder Lukaku en ook zonder Kevin de Bruyne. België heeft sinds 1981 geen officiële wedstrijd meer gewonnen van de Fransen. 

    Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.