Vermoedelijke XI Rode Duivels: Laatste kans voor Openda in de punt

Vermoedelijke XI Rode Duivels tegen Frankrijk: Laatste kans Openda in de spits

Vandaag om 07:02

De Rode Duivels nemen het maandagavond op tegen Frankrijk in het Koning Boudewijnstadion. De Rode Duivels van bondscoach Domenico Tedesco krijgen opnieuw de kans om een resultaat te behalen tegen Frankrijk. VoetbalPrimeur.be voorspelde de basiself die Tedesco aan de aftrap laat verschijnen.

Tedesco heeft aangegeven te willen blijven experimenteren in de Nations League. Toch gaan wij ervanuit dat de bondscoach dit tegen Frankrijk slechts in beperkte mate zal doen. Koen Casteels op doel met centrale verdedigers Arthur Theate en Wout Faes voor hem. Op de backposities verwachten wij Maxim De Cuyper en Timothy Castagne.

Op het middenveld kan Tedesco niet beschikken over Kevin De Bruyne en Amadou Onana. Youri Tielemans wordt opnieuw bijgestaan door Orel Mangala en op de plaats van De Bruyne mag Charles De Ketelaere zich gaan tonen.

In de aanval blijft Tedesco vertrouwen houden in spits Lois Openda, die inmiddels flink in de woestijn wandelt bij de Rode Duivels. Hij wordt bijgestaan door Leandro Trossard en Jeremy Doku die de wingback positie verlaat.

Vermoedelijke opstelling Rode Duivels: Casteels; De Cuyper, Faes, Theate, Castagne; Mangala, Tielemans, De Ketelaere; Doku, Openda, Trossard.

Het duel tussen de de Rode Duivels en Frankrijk in de Nations League gaat maandagavond om 20:45 van start.