Kylian Mbappe in bescherming genomen door Matte Guendouzi en Wesley Fofana

Teamgenoten beschermen Mbappe: "Iedereen doet wat hij wil in zijn vrije tijd"

Vandaag om 12:36

Kylian Mbappe kwam de afgelopen week negatief in het nieuws. De Fransman is afwezig bij de nationale ploeg van Frankrijk omdat hij nog niet volledig hersteld zou zijn van een blessure. Echter werd Mbappe wel gestopt in de Zweedse nachtclub. Echter nemen zijn ploeggenoten van het nationale team hem in bescherming.

"Jullie moeten stoppen met er zoveel over te praten. Jullie leven ervan om het elke dag over hem te hebben", noteerde Het Nieuwsblad uit de mond van Guendouzi. "Mbappé heeft rustdagen, waarop hij doet wat hem goed lijkt. Zijn toewijding moet niet in vraag gesteld worden. Hij houdt van zijn land en dit elftal, en blijft ons helpen het hoogst mogelijke te bereiken."

Ook Chelsea-verdediger Wesley Fofana neemt de speler van Real Madrid in bescherming. "Iedereen doet wat hij wil in zijn vrije tijd. Het is een grote jongen en groots professional, hij leidt zijn carrière hoe hij het zelf wil."

Ondanks dat Mbappe nog altijd pas 25 jaar oud is, wist hij al 48 keer tot scoren te komen voor het nationale team van Frankrijk. Hiermee laat Mbappe alleen Thierry Henry (51) en Olivier Giroud (57) nog voor zich op de lijst van spelers met de meeste doelpunten.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.