Dembele opent Belgian Red Court

Dembele is duidelijk: "Momenteel denk ik niet dat ik terug in het voetbal stap"

Vandaag om 19:15

Ex-Rode Duivel Moussa Dembele was woensdag in het land om een Belgian Red Court te openen. Dat is een project van de voetbalbond dat overal in het land voetbalpleintjes aanlegt.

Woensdag was het de beurt aan Dembele om samen met ex-Red Flame Lenie Onzia zo'n pleintje te openen in Borgerhout. De ex-Rode Duivel heeft goede herinneringen aan pleintjesvoetbal. "Ik vond dat het leukste dat er was. Zelfs leuker dan echt voetbal. Voor mij is dit dus speciaal", citeert Sporza.

Dembele is ondertussen al enkele jaren gestopt met voetballen en geniet nu van het leven in Portugal. Wat de toekomst gaat brengen weet hij nog niet zeker. "Je weet nooit hoe het gaat lopen, maar ik ben nu 3 jaar gestopt en het kriebelt nog niet meteen. Momenteel denk ik niet dat ik terug in het voetbal stap."

Dembele gaf ook nog aan te hebben genoten van zijn actieve voetbalcarrière. "Voetbal is iets fantastisch voor mij. Het heeft mij heel veel positieve dingen bijgebracht."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.