Leandro Trossard vergelijkt Arsenal en Rode Duivels

Trossard vergelijkt Arsenal en Rode Duivels: “Veel minder tijd voor structuur”

Vandaag om 18:42

Leandro Trossard is in vorm bij Arsenal in de Premier League. Tijdens de persconferentie van de Rode Duivels wordt de aanvaller gevraagd naar het verschil tussen de Rode Duivels en The Gunners.

Trossard krijgt de vraag of dit nu zijn beste periode is bij Arsenal. “Goh, beste periodes, ik denk dat ik binnen de twee jaar dat ik daar ben een vrij constante prestatie heb afgeleverd. De ploeg draait goed op het moment, ik zit goed in mijn vel. Ik ben goed bezig en daar ben ik heel blij mee”, deelt Trossard tijdens de persconferentie.

Trossard wordt vervolgens gevraagd of zijn prestaties bij Arsenal niet naar waarde worden ingeschat. “Goh ja, dat is ieder zijn mening. Ik focus me bij Arsenal op mijn prestaties daar. Ik denk dat de coach daar heel tevreden is over mij op dit moment”, aldus Trossard.

Tot slot krijgt Trossard de vraag wat het verschil is tussen Arsenal en de Rode Duivels. “Altijd verschil, clubniveau en tegen andere landen spelen. Veel minder tijd om structuur te creëren of bepaalde tactieken. Op clubniveau train je elke dag. Dan wordt het er meer ingeburgerd. Hier moet je op tien dagen een plan creëren dat is het grootste verschil”, besluit Trossard.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.